- 0.5 kg miltų
- 350 ml šilto vandens
- 2 šaukštų aliejaus
- 1 šaukštelio druskos
Įdarui reikės:
- 500 g kiaulienos arba jautienos faršo
- 1 šaukštelio druskos
- pipirų
- mėsos prieskonių
- 1 šaukšto grietinės
Virimui reikės:
- 0,75 l saulėgrąžų aliejaus
Gaminimo eiga:
1. Iš tam skirtų produktų išminkome tešlą.
2. Į faršą sudedame prieskonius bei grietinę ir sumaišome iki vientisos masės.
4. Tešlą plonai iškočiojam ir iš jos apie 10 cm skersmens puodeliu arba lėkštele išplauname apskritimus.Į gautus apskritimus dedame šaukšteliu atskverbtą faršo gabalėlį ir sulenkiame per pusę, kraštelius atidžiai sulipdome.
5. Paruoštus čeburekus verdame karštame aliejuje verdame apie 6 minutes, kol abi pusės gražiai apskrus.
Skanaus!
Kviečiame pamėgti mus „Facebook“: http://on.fb.me/1LkJmos
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą