2016 m. gegužės 10 d., antradienis

Sausainiai su šokolado gabalėliais


Šiam receptui reikės:
  • 3,5 stiklinių miltų
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 180 g sviesto
  • 3 kiaušinių
  • 1 stiklinės cukraus
  • 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 70-100 g juodo šokolado
Gaminimo eiga:
1. Miltus sumaišyti su druska bei kepimo milteliais.
2. Kitame inde išsukti cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą iki purios masės, į šią masę sudėti kiaušinius ir viską išplakti.
3. Į miltų masę sudėti cukraus, sviesto ir kiaušinių masę ir jas maišyti, kol neliks sausų miltų.
4. Šokoladą susmulkinti iki mažų gabalėlių ir sudėti į gautą tešlą.
5. Tešlą 30 minučių palaikyti šaldytuve.
6.  Rankomis suformuoti maždaug 4 cm skersmens sausainėlius, juos į skardą dėti maždaug 4 cm atstumu - vienas nuo kito.
7. Sausainius kepti apie 20 minučių.

Skanaus ;)
Kviečiame pamėgti mūsų Facebook puslapį:  http://on.fb.me/1LkJmos



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą