Šiam receptui reikės:
- 3,5 stiklinių miltų
- 0,5 šaukštelio druskos
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- 180 g sviesto
- 3 kiaušinių
- 1 stiklinės cukraus
- 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
- 70-100 g juodo šokolado
Gaminimo eiga:
1. Miltus sumaišyti su druska bei kepimo milteliais.
2. Kitame inde išsukti cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą iki purios masės, į šią masę sudėti kiaušinius ir viską išplakti.
3. Į miltų masę sudėti cukraus, sviesto ir kiaušinių masę ir jas maišyti, kol neliks sausų miltų.
4. Šokoladą susmulkinti iki mažų gabalėlių ir sudėti į gautą tešlą.
5. Tešlą 30 minučių palaikyti šaldytuve.
6. Rankomis suformuoti maždaug 4 cm skersmens sausainėlius, juos į skardą dėti maždaug 4 cm atstumu - vienas nuo kito.
7. Sausainius kepti apie 20 minučių.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą